header laag

Onder de vlag van mijn bedrijf The Singing Body Company (2003) geef ik lichaamsgeoriënteerde psychotherapie en coaching, gebaseerd op de theorie van de Neo-reichiaanse karakterstructuren.

 Als trainer bij Bureau Zuidema (‘Influence Company’, 16 jaar dienstverband, nu 'associate') ging ik steeds intenser beleven wat een wereld er schuilgaat achter het woordje 'invloed'. Voor mij, voor iedereen: je gezien voelen, een bijdrage leveren.

 Als rollenspelacteur gebruik ik mijn acteertechniek primair voor degene die oefent. De ander voelt dat ik persoonlijk geen enkel ander belang heb dan dat.

Met een acteur werken in het kader van een training is vaak spannend. Mijn missie is om mensen op een prettige en speelse wijze te laten leren, onderzoeken en uitproberen zodat ze inzicht krijgen in het effect van hun gedrag.

Ik werk sinds 1998 als trainingsactrice. Als trainingsactrice vind ik een veilige sfeer creëren en herkenbaar en realistisch spelen belangrijk.

Ik ben afgestudeerd aan HKU (1990) en werk sinds 1994 in trainingen als rollenspelacteur in diverse communicatieprogramma’s ten behoeve van leiderschap, Invloed, Adviseren, Onderhandelen, Krachtenvelden, weerstand, e.d.

Wat zeggen klanten